FAQ

Er is na de verlenging nog geen beslissing, en nu?
De uitslag na eventuele verlenging telt voor bijvoorbeeld de nul en winst/gelijk/verlies. De penalties in een eventuele penaltieserie tellen voor de spelers ook mee! Raak geschoten penalties worden voor keeper en verdedigers niet als minpunten meegerekend!

Mijn speler heeft gescoord / een assist gegeven, maar dit zie ik niet op de website?
WKTrainer.nl gebruikt de officiele website van het toernooi (UEFA.com/euro2024) voor het bepalen van de scores voor de verschillende spelers. Als het op deze website niet duidelijk naar voren komt, beslist WKTrainer.nl. Hebben we volgens jou echt iets essentieels gemist, neem dan even contact op met WKTrainer.nl

Een doelpunt voortkomend uit een bal op de paal / lat
Is nooit een assist voor degene die de bal op de paal / lat schoot.

Een eigen doelpunt
Daarvoor wordt nooit een assist gerekend.

Man of the match
Deze is niet altijd direct bekend vlak na de wedstrijd, maar we zorgen er altijd voor dat elke wedstrijd zijn man of the match krijg. De punten worden dan later meegerekend!

Wedstrijd nog niet bekend / niet berekend?
Uw gastheren doen er alles aan om de wedstrijdgegevens zo snel mogelijk in te voeren, maar het kan voor komen dat dit even duurt wegens andere verplichtingen, zoals werk. Dit zal vooral het geval zijn bij wedstrijden overdag. We streven ernaar om elke dag de wedstrijdgegevens in te voeren!